Referenskund
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.7,select-theme-ver-5.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Title Image

Referenskund

Nova Racing
Individanpassade lösningar
NOVA RACING – EN KUND I KRÄVANDE MILJÖ

Vi är experter på individanpassade lösningar och vill gärna berätta mer om en specifik kund vi nyligen hjälpt. Nova Racing är ett racingteam baserat på Västkusten och tävlandes i Porsche Carrera Cup. Teamet verkar i en miljö som ställer höga krav på arbetskläder, profilkläder, skyddsskor och mattor som klarar depåmiljön.

LÄS MER OM VÅRA PRODUKTER & TJÄNSTER
Allt börjar med utprovningen
FÖRÄDLING & FRAMTAGNING AV KOLLEKTION

Vårt samarbete innefattar förädling och framtagning av klädkollektion för teamets specifika önskemål. Allt tar sig början i vår process där utprovning ute hos kunden utgör grunden för ett framgångsrikt samarbete.

LÄS MER OM VÅR PROCESS
Kläder ska ha rätt storlek från början
TEAMETS PROBLEM

Ett vanligt problem våra kunder har, och så även Nova Racing, är att byxor är för långa, så att man tvingas vika upp istället för att hitta rätt storlek direkt. Detta kunde vi direkt lösa med den inledande utprovningen.

LÄS MER OM OSS OCH VÅRA LEVERANTÖRER
Ergonomiska arbetsskor
FLER PROBLEM VI LÖSTE

Även arbetsskor med tre olika höjder på inläggssulan, kunde vi leverera till teamet, allt beroende på personens fotvalv. Övriga tjänster teamet valde hos oss är profilkläder och entrématta.

KONTAKTA OSS FÖR SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR