Referenskund
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,stockholm-core-1.0.7,select-theme-ver-5.1.1,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Title Image

Referenskund

Nova Solar AB
Individanpassade lösningar
NOVA SOLAR – EN KUND I KRÄVANDE & VARIERANDE MILJÖ

Vi är experter på individanpassade lösningar och vill gärna berätta mer om en specifik kund vi nyligen hjälpt. Nova Solar är ett solcellsföretag baserat på Västkusten. Företaget verkar i en miljö som ställer höga krav på arbetskläder, profilkläder, skyddsskor som klarar alla utmaningar de ställs inför.

LÄS MER OM VÅRA PRODUKTER & TJÄNSTER
Allt börjar med utprovningen
FÖRÄDLING & FRAMTAGNING AV KOLLEKTION

Vårt samarbete innefattar förädling och framtagning av klädkollektion för företagets specifika önskemål. Allt tar sig början i vår process där utprovning ute hos kunden utgör grunden för ett framgångsrikt samarbete.

LÄS MER OM VÅR PROCESS
p
Kläder ska ha rätt storlek från början
FÖRETAGETS PROBLEM

Ett vanligt problem våra kunder har, och så även Nova Solar, är att byxor är för långa, så att man tvingas vika upp istället för att hitta rätt storlek direkt. Detta kunde vi direkt lösa med den inledande utprovningen.

LÄS MER OM OSS OCH VÅRA LEVERANTÖRER
Ergonomiska arbetsskor
FLER PROBLEM VI LÖSTE

Även arbetsskor med tre olika höjder på inläggssulan, kunde vi leverera till företaget, allt beroende på personens fotvalv. Övriga tjänster företaget valde hos oss är profilprodukter och kläder till tjänstemän.

KONTAKTA OSS FÖR SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR